Colofon

MOOC Middelnederlands is een initiatief van de Antwerpse collega’s van hoogleraar Middelnederlandse letterkunde Frank Willaert en werd gemaakt naar aanleiding van zijn emeritaat op 8 september 2017. MOOC Middelnederlands is beschikbaar onder de licentie CC BY-NC. Al het materiaal mag vrij gebruikt en gedeeld worden, mits bronvermelding, zolang dat gebeurt voor niet-commerciële doeleinden.

Afbeeldingsresultaat voor CC-BY-NC

MOOC Middelnederlands kon tot stand komen door de financiële hulp van de Onderwijsraad, het departement Letterkunde en het Ruusbroecgenootschap van de Universiteit Antwerpen.

Onze bijzondere dank gaat uit naar de volgende partners:

Deze colleges zijn ontwikkeld door teams van experten die in de aftiteling bij de afzonderlijke colleges worden vermeld. Deze site wordt gehost op de servers van de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde.

De technische realisatie van dit project lag in de meesterlijke handen van:

Kurt Kerkhofs (studiobeelden, postproductie)

Jo Bruyninckx (beelden op locatie)

Sander Van Dijck (begingeneriek)

Het productieteam bestaat uit de volgende leden: Elisabeth de Bruijn, Bram Caers, Veerle Fraeters, Wouter Haverals, Mike Kestemont, Patricia Stoop & Anke Verschueren. Wie contact wenst op te nemen met het productieteam kan een mail sturen naar Wouter Haverals.

De leden van het productieteam hebben getracht alle rechthebbenden op copyright van het gebruikte beeldmateriaal te bereiken. Zij die desondanks menen dat beelden zonder hun medeweten werden gereproduceerd, worden verzocht contact op te nemen met het productieteam.

Antwerpen, MMXVII